"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

11 + seventeen =

one × 1 =

Ce diferențiază o femeie inteligentă de restul? Știe în primul rând că pentru a fi fericită, trebuie să își găsească echilibrul și liniștea interioară. Dar nu numai atât…

Se apreciază mult pe sine

Potrivit specialiștilor, femeia inteligentă știe că bărbații roiesc în jurul său, înțelege că este extrem de importantă relația cu sexul tare, însă nu se axează pe asta, ci își păstrează cariera și mai ales prietenii. El, alesul inimii, va veni atunci când va trebui… o femeie care se respectă, este în primul rând sinceră cu ea însăși și nu mai crede în povești. Motiv pentru care nu va mai găsi tot felul de scuze pentru bărbatul din viața ei și nici nu-I mai înghite acestuia tot felul de… minciunele nevinovate.

Nu jucați într-o drama

Ca să îți manifești direct emoțiile, trebuie să fii cu adevărat inteligent. Așa că, doamnelor, nu vă sfiiți să vă bucurați din tot sufletul când aveți motive și nici să fiți triste. Totuși, aveți grijă și nu jucați într-o drama… Este foarte ușor să ai o relație cu o femeie inteligentă, însă aveți grijă că va fi foarte greu să o înșelați. Iar dacă ați făcut asta, ați pierdut-o definitiv. Nu în ultimul rând, o femeie inteligentă are propriul stil, nu o interesează dacă e plăcută de toată lumea și, mai mult decât atât, știe să ierte și trăiește doar în prezent.

Share on Facebook
Email *